Zoeken
Happy Huggs logo
Zoeken

Gehaakte knuffels webshop

Welkom bij de winkel van Happy Huggs! Op zoek naar leuke gehaakte knuffels, kleding, speelgoed of bijvoorbeeld gehaakte bloemen? Dan ben je aan het juiste adres. Ons gehaakt assortiment is ontzettend divers. Kijk gerust eens rond, wil je wat makkelijker navigeren? Gebruik dan de zoekbalk bovenin of de categorie filter bovenin de balk. Veel shop plezier!

Gehaakte producten

Via deze online winkel kunnen we meer mensen bereiken die onze hobby’s hebben en ze blij maken met onze creaties. Happy Huggs richt zich voornamelijk op het maken van gehaakte knuffels, kleding, speelgoed en decoratie, zoals vlinders. Op zoek naar een leuk kraamcadeau, een gehaakte cadeau of een origineel kado? Bij Happy Huggs proberen we je hierin te ondersteunen met leuke gehaakte creaties. Happy Huggs verstuurt de producten snel en via PostNL. We streven ernaar om te leveren tussen 2 á 3 werkdagen. 

Soms zijn er specifieke verzoeken, zoals een verzoek om deze hoofdpersoon uit een kinderboek na te maken. Wat een leuke uitdaging is dit! Aarzel dus niet en klik voor haken op verzoek!

Gehaakte knuffel

Of het nou een gehaakt kledingstuk is of een gehaakte knuffel, bij Happy Huggs proberen we leuke en eerlijke producten te maken voor een goede prijs. Onze gehaakte knuffel zitten goed vast en zijn allemaal zelfgehaakt. Wij halen onze garen lokaal bij een gezellig winkeltje in de buurt, daarnaast maken we knuffels, kleding en andere producten waar we ons goed bij voelen. 

Gehaakte knuffel kopen

We hebben je gedekt als je een beetje iets nodig hebt om je kleintje bezig te houden terwijl ze wachten op hun nieuwe baby.

Hier bij Happy Huggs hebben we alle knuffels, zelfgehaakte knuffels, bijtringen en meer die je ooit nodig zou kunnen hebben.

Van gehaakte kleding en bloemen tot vlinders en zelfs bijtringen, we hebben het allemaal! We weten zeker dat je hier iets zult vinden dat perfect aan je wensen voldoet.

Wat kost het?

Wat kost een gehaakte knuffel ongeveer om te maken?

Materiaalkosten: tussen €7 en €15

Tijd: gemiddeld 5 tot 15 uur

Kortom, we vinden het leuk om te doen en het uitmelken daarvan moet geen prioriteit krijgen. Vandaar dat wij relatief goedkopere gehaakte knuffels hebben.

FAQs gehaakte knuffels

Als je het voor 12:00 in de middag besteld kunnen wij het dezelfde dag nog op de post doen. Normaliter duurt dan de verzending ongeveer 2 á 3 dagen, met uitzonderingen van speciale feestdagen en dergelijke.

Jaaa! Bij Happy Huggs is alles origineel gehaakt, en dus niet afkomstig uit China of dergelijke, zo proberen we de kwaliteit hoog te houden en ervoor te zorgen dat het veilige producten zijn.

Bij Happy Huggs kun je betalen met:

  • iDEAL
  • CreditCard
  • PayPal
  • BanContact

Ja alle artikelen en gehaakte producten worden goed vastgezet. Daarnaast beschikken we over veiligheidsogen die speciaal voor baby’s en kinderen zijn gemaakt. Veilig spelen en knuffelen maaaar!

Vanuit passie en hobby is mijn moeder gaan haken, ik (Fons) ben deze online gaan aanbieden om er iemand mee blij te maken ;-)

Voornamelijk worden de gehaakte knuffels gekocht voor kraamcadeausDaarnaast hebben we ook veel decoratie, speelgoed, knuffeldoekjes, gehaakte tassen en nog veel meer.