Zoek
Happy Huggs logo
Zoek

Veelgestelde vragen

Retour sturen van een artikel is bij Happy Huggs mogelijk. Dit is mogelijk maximaal 14 werkdagen na ontvangst van het artikel, zonder opgaaf van redenen. Retourzendingen dienen, binnen 14 dagen na levering, per e-mail kenbaar gemaakt worden. Het teruggestuurde artikel dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn, indien mogelijk in originele verpakking. Vergeet s.v.p. niet om je retourzending voldoende te frankeren. Wij betalen je het volledige aankoopbedrag terug binnen 14 dagen na ontvangst. Bij retourzending zijn de verzendkosten voor je eigen rekening, de eventuele verzendkosten die Happy Huggs heeft gerekend bij je bestelling worden wel volledig teruggestort.

Alle producten van Happy Huggs zijn handgemaakt. De materialen worden lokaal in gekocht en gegeven aan diegene die een product wil maken. Het product wordt vervolgens ontwikkeld en wordt er een prijs gegeven aan de knuffel naar aanzien van tijd en materiaal kosten. 

De knuffels van Happy Huggs zijn bedoeld voor kinderen, baby’s en iedereen die graag een knuffel wilt. De ogen en andere kleinere artikelen worden goed vast gezet zodat deze niet voor een gevaar kunnen zorgen. De gehaakte knuffels verschillen van groot tot klein, voor iedereen wat wils.

Je betaald verzendkosten €4,95 binnen Nederland. Dit is verschillend voor andere landen.

Happy Huggs maakt gebruikt van iDeal & Creditcard.

Je bestelling wordt door ons of door een externe vervoerder in opdracht van Happy Huggs geleverd. De door jouw bestelde artikelen worden zorgvuldig verpakt en op de afgesproken datum geleverd tot aan de eerste deur van het door jouw opgegeven afleveradres.

Wij leveren naar België & Duitsland (Nederland ook natuurlijk).

Yess, dat kan zeker! Je kan zelfs vragen of we een product in andere kleuren of net iets anders kunnen haken. Bekijk eens de pagina: haken op verzoek, hier kun je ook een aanvraag plaatsen!

Je bent er klaar voor, dé volgend stap; zwangerschap. Een goed overwogen keuze waarbij wij je
Een volle checklist die alle essentials voor je uitlicht! Lees het hier bij Happy Huggs en