Zoeken
Happy Huggs logo
Zoeken

Gehaakte knuffels wasvoorschriften

De knuffels van Happy Huggs (of andere creaties) bevatten een vulling die niet geschikt is voor de wasmachine. Indien nodig, reinig de knuffel door deze af te nemen met een natte doek en een sopje om ervoor te zorgen dat de knuffel in optimale staat blijft. Als de knuffel echter sterk vervuild is, volg dan deze instructies voor een handwas:

1. Gebruik altijd een mild wasmiddel geschikt voor delicate stoffen.
2. Was de gehaakte items met de hand in lauw water in een gootsteen of emmer. Vermijd heet water om beschadiging van de vezels te voorkomen.
3. Dompel de gehaakte knuffels en accessoires voorzichtig onder in het water en knijp zachtjes om het wasmiddel gelijkmatig te verdelen. Wrijf niet te hard om vervorming of beschadiging van de vezels te voorkomen.
4. Spoel de gehaakte items grondig af met schoon water om alle zeepresten te verwijderen. Herhaal het spoelen indien nodig totdat het water helder is.
5. Druk voorzichtig het overtollige water uit de gehaakte items zonder te wringen of te draaien om de vorm te behouden.
6. Leg de gehaakte items plat op een absorberende handdoek en rol de handdoek voorzichtig op om het resterende vocht te absorberen. Laat de items plat drogen, weg van direct zonlicht en warmtebronnen.
7. Zorg ervoor dat de gehaakte knuffels en accessoires volledig droog zijn voordat je ze opbergt of gebruikt.
8. Vermijd het gebruik van de wasmachine en droger, aangezien deze vervorming, krimp of beschadiging van de gehaakte items kunnen veroorzaken.

Volg deze wasinstructies zorgvuldig op om ervoor te zorgen dat je gehaakte knuffels en accessoires hun schoonheid behouden en lang meegaan.