Search
Happy Huggs logo
Search

Gehaakte knuffels verkopen

Wegens drukte, proberen we alles te beantwoorden, maar dit wil niet zeggen dat we met iedereen samenwerken.

 

Ben je zelf een haker en wil je graag je knuffels op een platform kwijt waar weinig randvoorwaarden aan zijn? Dan ben je bij het juiste adres. Hoe het werkt leggen we je uit. Als je een haker of hobbyist bent en het leuk vindt om je knutselwerken te verkopen kan dat via Happy Huggs. Wij willen graag helpen bij het ondersteunen van jouw artikelen. Wij het platform, jij de bedenker. Wat we proberen te bereiken is een groot scala aan haakwerken, van gehaakte knuffels tot gehaakte poncho’s noem maar op. Alles omtrent haken!

Hoe verkoop ik mijn haakwerken?

We willen graag wat meer over je weten, hoe lang je al bezig bent, wat je zoal maakt etc. Wat maakt jou haakwerken nu uniek en waarom doe je het. Om dit in kaart te brengen maken we gebruik van het onderstaand formulier. Hierbij krijgen we de juiste gegevens en kunnen we hopelijk een langdurige, leuke samenwerking aangaan.

Het verdienmodel

Zoals al eerder gezegd, wij het platform jij de bedenker/ontwerper. Wat we hiermee bedoelen is dat wij ons platform aanbieden aan iedereen die interesse heeft in de verkoop van zijn of haar haak ontwerpen. We leggen het verdienmodel van haken en het platform in een aantal stappen uit:

1. Categorie bepalen

Wat haak je? Via het onderstaande formulier kun je aangegeven waar jouw kwaliteiten liggen. Daarnaast is het belangrijk hoeveel producten of ontwerpen je wilt verkopen. Aan de hand van die informatie kunnen wij indelen of je binnen het assortiment valt, of dat we een nieuwe categorie moeten bedenken.

2. Content

Bij Happy Huggs waarborgen we de kwaliteit van de content die we plaatsen. Hiermee bedoelen we dat we de producten die we plaatsen gestroomlijnt invoeren met de rest van de producten. de content maakt of kraakt een website, vandaar dat we hier focus op leggen. Niet in het bezit van foto’s? Geen probleem, wij kunnen ondersteuning bieden met het begeleiden van hoe de foto’s gemaakt moeten worden, dit kan bijvoorbeeld al met een reguliere iPhone. Vervolgens kunnen wij de foto’s bewerken om ze vervolgens te gebruiken voor de website en de socials.

3. Wat heb ik eraan?

Aangezien er veel platformen zijn waar je moet betalen om je producten op kwijt te kunnen, doen wij het even anders. Wat wij je bieden is een platform waar je gratis je producten op kwijt kunt. Hoe doen we dit dan? Wanneer er een product van jouw verkocht wordt bedwingen wij een percentage van 12% tot 20% (commissie) van de verkoopprijs. Worden je producten niet verkocht, dan moeten we kijken naar waarom ze niet verkocht worden, maar that’s it. Verder zitten er geen addertjes onder het gras, jij een platform waardoor je meer verkoop kan stimuleren en wij een percentage van de verkoop en de rest is voor jou.

Op basis van hoeveelheid en consistentie kan dit minder worden naarmate je een betrouwbare ”leverancier” wordt. Hoe meer producten je aanlevert of wilt verkopen, hoe lager het percentage wordt.

4. Verzending

De verzending wordt niet door ons gedekt, de klant betaald altijd €4,95 verzendkosten, mocht jij meer betalen voor het verzenden van je pakket? Dan ben jij daar zelf verantwoordelijk voor. Jij ontvangt de €4,95 als extra bijdrage om het te verzenden.

5. Uitbetaling

Wanneer je begint start ook de maand van verkopen. Dit houdt simpel weg in dat als je bijvoorbeeld 01 januari begint en in die maand worden er 5 producten van jouw verkocht, je op 01 februari betaald krijgt. Zo simpel moet het werken en werkt het ook!

Overig 

Is er iets niet duidelijk of heb je vragen omtrent het verkopen van gehaakte producten op Happy Huggs? Aarzel dan niet en neem gerust contact op. Wij zullen zo snel mogelijk reageren. Als alles duidelijk is, gelieve het formulier hieronder in te vullen!

Start het met verkopen van je haakwerken