Zoek
Happy Huggs logo
Zoek

Haken op verzoek

Jaaa haken op verzoek is mogelijk momenteel! We leggen je zo uit hoe het precies werkt. Wil je een gehaakte knuffel op maat speciaal met de bijpassende kleuren en overige accessoires? Geen probleem dat kan bij Happy Huggs. 

De kwaliteiten van Happy Huggs zit hem voornamelijk in de kwaliteit materialen, de originele ideeën en de snelle communicatie/levering. Alles voor een glimlach van een baby, kind of voor wie de gehaakte knuffel bedoeld is. Alles van Happy Huggs is zelfgemaakt, daar streven wij ook naar, soms kan het wat langer duren dan anders, dit puur omdat het handgemaakt wordt. Heb je nog meer vragen over gehaakte knuffels, bijtringen of een ander soort tak wat betreft knuffels? Neem gerust contact op! 

We helpen je met veel plezier!

Gehaakte knuffels laten maken

Een leuke gehaakte knuffel kun je voor je laten maken. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor uw bestelling op maat. Wij zorgen ervoor dat u de beste kwaliteit knuffeldieren krijgt tegen de best mogelijke prijs. U heeft de keuze om het te laten maken in elke gewenste kleur of zelfs uw eigen ontwerp. Wij bieden ook verschillende maten aan, afhankelijk van wat voor dier u wilt laten maken. Of het nu een hond of kat is of zelfs iets anders zoals een paard of leeuw wij kunnen het allemaal! We zorgen ervoor dat onze klanten blij zijn met hun aankoop en we streven ernaar om hen precies te geven wat ze willen als ze bij ons bestellen! Ons doel is ervoor te zorgen dat u tevreden bent met ons product, zodat wanneer iemand anders een van uw aangepaste opgezette dieren tegenkomt, zij er ook een zullen willen!

Gehaakte eenhoorn