Zoek
Happy Huggs logo
Zoek

Via deze pagina bereik je ons!

Hoi, aangenaam wij zijn Fons en Mariette. Moeder en zoon en wij beheren samen deze website. Vanuit een passie voor haken heeft mijn moeder een grote voorraad gecreëerd. Deze ben ik online gaan zetten, met succes. Mochten er vragen zijn wat betreft ons? Aarzel dan niet en stel ze gerust via de mail of chatfunctie!

Vanuit passie

Happy Huggs® producten zijn handgemaakt en daardoor uniek. Ze worden slechts in zeer kleine hoeveelheden gemaakt en zijn dus strikt beperkt in aantal. Door een Happy Huggs® – product te kopen, krijgt u een uniek speelgoed dat zich onderscheidt van de menigte en dat is van hoge veiligheid en kwaliteit. Veel speel plezier! De handgemaakte en gehaakte knuffels zijn gehaakt eigen initiatief. Wij vinden het zelf enorm leuk om te haken. 

Waarom Happy Huggs?

De Happy Huggs® gehaakte knuffels worden meestal gekocht ter beschikking als cadeau. In de meeste gevallen gaat het om kraamcadeautje, babyshowers en meer omtrent baby’s en kinderen. Soms worden en speelgoed knuffels gehaakt, deze zijn gemaakt en bedoeld om mee te spelen zoals, Ollie de Bijtring.

Telefoon

Heeft u vragen of hulp nodig? U kunt de klantenservice van Happy Huggs bereiken via: +316 24649803

Mail

Heeft u vragen of hulp nodig? U kunt de klantenservice van Happy Huggs bereiken via: info@happyhuggs.nl