Het juiste baby cadeau

Het juiste baby cadeau zoeken is altijd lastig. Je wilt origineel blijven maar toch iets bruikbaars geven. Wij gaan je helpen, het is wellicht voor de hand liggend maar een rammelaar of bijtring doet het altijd goed. Laten we het iets up-spicen, een rammelaar of bijtring naar wens? Bijvoorbeeld een rammelaar in een specifieke kleur die past bij het interieur van je kamer? Of een rammelaar omdat je als ouder zo fan bent van Olifanten? Het kan allemaal, hoe specifieker hoe leuker het cadeau. 

Bij Happy Huggs willen we je graag helpen. Als jij ons de opdracht geeft om een origineel baby cadeau te ontwerpen dan gaan we daarmee graag aan de slag. Wil je gewoon is rondkijken naar knuffels of ander kinderspeelgoed? Kijk dan eens in onze winkel

Baby cadeau tips!

De juiste prijs en de juiste verhouding, daar streven we naar bij Happy Huggs. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat het kindje of baby verantwoordelijk kan omgaan met het product. Plus daarbij moet er een glimlach onstaan! Als cadeau voor baby’s komt dat zeker goed met een van onze bijtringen of rammelaars. Met de knuffels zit dat ook wel snor!

Alles wordt netjes opgestuurd en verpakt. Als je geluk heb kun je bij Happy Huggs een extra krijgen in de vorm van een knuffel of iets anders leuks. Dit doen we omdat we het leuk vinden onze producten bij een leuk kindje of baby te zien. 

Cadeau’s voor baby’s zijn vaak hetzelfde. Vandaar dat een persoonlijk, handgemaakte knuffel of bijtring het zeker goed doet! Nog niet overtuigd? Kijk dan eens in onze winkel en check de producten!